Gelegenheidsbloemen

Bij het maken van bloemwerk voor speciale gelegenheden werken we met de mooiste bloemen en maken we de meest persoonlijke creaties. De gelegenheidsbloemen passen we aan uw wensen aan en we adviseren en helpen u graag.

Wij denken graag mee!

Bij iedere gelegenheid denken we graag met u mee en bedienen u van a tot z. We kunnen de bloemen leveren op vazen die u van ons kunt huren, we stylen de decoratie van bloemen op locatie, niets is te gek, (bijna) alles is mogelijk. Naast afscheidsbloemen en bruidsbloemen helpen we u ook graag met de aankleding van bloemen en andere decoratie bij andere gelegenheden. Bijvoorbeeld:

  • jubileum
  • verjaardag
  • opening
  • tafelaankleding met bloemen
  • etc.

Inspiratie op doen?

Kom gerust eens langs in onze winkel om inspiratie op te doen en advies te krijgen over bloemen en mogelijkheden voor uw situatie en wensen. Ook vindt u op ons Instagram account veel inspiratie.

Van plan tot uitvoering

Wanneer u contact met ons opneemt, plannen we een moment om om met elkaar kennis te maken en te inventariseren waar we u kunnen helpen. We doen dit als het wenselijk is op locatie zodat we ‘de sfeer proeven’ en zo onze offerte met sfeerafbeeldingen beter kunnen afstemmen. We hebben veel ervaring met het leveren van ‘bloemen op maat’, dat is bij ons in goede handen!

De indruk, met de aankleding van Huis van Bloemen, die u achterlaat heeft een grotere impact dan u van tevoren zou kunnen bedenken.