Wij denken graag met u mee!

Wij werken graag met bedrijven en brengen de uitstraling van uw bedrijf graag naar een nog hoger level. Denk bijvoorbeeld aan een mooi boeket in de ontvangstruimte, maar ook de aankleding van een winkel, horecagelegenheid of publieke gebouwen kunt u aan ons overlaten. Door onze jarenlange ervaring weten wij de perfecte uitstraling en interne werksfeer te verhogen. De producten die we gebruiken zijn altijd anders en passen we volledig aan op uw wensen in combinatie met onze expertise. Het kunnen dus zowel verse bloemen en planten zijn, maar ook zijden bloemen, niet echte planten en andere decoratie.

1001 mogelijkheden

We denken graag met u mee! Neem gerust contact op. Dan plannen we een afspraak met u in. We komen graag met u in gesprek en maken aan de hand daarvan een uitgebreide offerte.

Van offerte naar realisatie

Wanneer u contact met ons opneemt, plannen we een moment om bij u langs te komen om met elkaar kennis te maken en te inventariseren waar we u kunnen helpen. We doen dit het liefst op locatie zodat we ‘de sfeer proeven’ en zo onze offerte met sfeerafbeeldingen beter kunnen afstemmen. Als de offerte goed gekeurd wordt, leveren wij binnen de termijn die we in de offerte hebben genoemd, meestal zijn dit 15 werkdagen.

De indruk, met de aankleding van Huis van Bloemen, die u achterlaat bij klanten heeft een grotere impact dan u van tevoren zou kunnen bedenken. Daarnaast is ook de algehele werksfeer een belangrijke factor om te kiezen voor aankleding van Huis van Bloemen. We kiezen, samen met u als klant, vooral de laatste tijd voor onderhoudsvrije producten zoals zijden bloemen en niet echte planten. Alleen de mooiste kwaliteit is niet van echt te onderscheiden. Onderhoudsvrij en duurzaam!