Wie zijn wij?

In het hart van het centrum van Middelburg, vindt u dé bloemist, ja veel meer dan dat, Huis van Bloemen. Op een unieke plek, onder de Lange Jan heten we u van harte welkom!

Wij zijn Peter en Bertine van de Meent, de ‘gezichten’ achter Huis van Bloemen. Maak kennis met ons, onze dochter Jacobijn en onze hond Mees.

Hoe we begonnen zijn...

Sinds februari 2018 hebben wij onze winkel in Middelburg geopend, onze droom werd werkelijkheid.
Na jarenlang een bloemenwinkel in het midden van het land te hebben gehad (2002-2018), wilden wij, Peter en Bertine van de Meent, ons graag vestigen in het mooie Middelburg.

Weer beginnen met niets, opbouwen vanaf de grond en alles geven voor onze gezamenlijke passie… Onze florale onderneming maakte niet alleen een vliegende start, steeds meer mensen uit binnen- en buitenland weten ons te vinden, daar zijn we ongelofelijk blij mee! Tot op de dag van vandaag werken we met heel veel liefde en  enthousiasme in onze unieke winkel, Huis van Bloemen.

Een eigentijdse en unieke winkel

Wij hebben een eigentijdse en unieke winkel met een breed assortiment aan dagverse bijzondere en hoogstaande kwalitatieve bloemen, planten, zijden bloemen, aardewerk, glas en woonaccessoires. Wij, Peter en Bertine, zorgen dagelijks met veel enthousiasme voor prachtige en unieke creaties.

Daarnaast willen wij u graag inspireren door onze styling en de unieke producten die wij in onze winkel verkopen. We verkopen producten van onder andere DesPots, Silk-ka , Doortje IJpelaar, Dutz, O4home, Pols Potten, &Klevering, Deluxe Homeart en nog veel andere merken waarvan wij officieel en unieke dealer zijn.

Ons aanbod in de winkel wisselt wekelijks, wij zoeken elke keer weer naar de leukste musthaves. Bij de beste leveranciers kopen wij onze producten in zodat elke bezoek aan onze winkel weer een nieuwe verrassing is.

Huis van Bloemen staat voor lef, passie voor kleur, kwaliteitsproducten, exclusiviteit en zetten graag – op alle fronten – met veel liefde een paar stappen extra. Bij het samenstellen van onze collectie, maar zeker ook in het contact met onze klanten.

Alles is mogelijk, wij helpen u graag.

Bloemen geef je niet met je handen, maar met je hart... - Phil Bosmans-
We houden van kleur, kwaliteitsproducten, exclusiviteit en zetten graag – op alle fronten – een paar stappen extra.